Introduceți cuvântul cheie

Seturile de pătuț personalizate

Momentul cel mare se apropie și începeți pregătirile pentru sosirea lui bebe acasă. Sau poate că deja aveți în casă miros de nou născut și gândureli dulci în miez de noapte. În oricare dintre situații v-ați afla, deja ați început pregătirile, nu-i așa?

Scutece, hăinuțe, pătuț, cărucior, lenjerii, suzete, jucării. Faceți liste peste liste, atenți să nu uitați nimic, hotărâți să îi oferiți tot ce are nevoie, ba chiar mai mult.

Azi, vrem să vă aducem în atenție un aspect pe care mulți părinți ori îi omit, ori în neglijează și își dau seama abia după ce au adus bebelușul acasă: lenjeriile de pătuț. Mulți părinți achiziționează pătuțul, dar uită și de seturile pentru pătuț, de pernă, pătură sau lenjerie.

Noi vă propunem seturile personalizate pentru pătuț, pe care le puteți găsi în mai multe variante: pernă și pătură; pernă, pătură și cearșaf; pernă și husă de pătură. Orice set ați alege, îl puteți personaliza fie cu numele bebelușului, fie cu un desen simpatic sau un personaj din poveste, fie cu data nașterii sau un mesaj.

Set Paturica si perna personalizata cu nume si ingerasi

Set Paturica si perna personalizata cu nume si ingerasi

Absolut toate seturile personalizate pentru pătuț sunt din bumbac 100%, iar broderiile sunt cusute cu ață nemțească de calitate superioară.  Perna are dimensiunile de 35/55 cm și chiar dacă în primele luni nu este recomandată, o puteți folosi când bebe mai crește.  Păturica are 80/100 cm, perfectă pentru bebe.

Având în vedere că toate produsele noastre sunt brodate cu maxima atentie, vă recomandăm să faceți comanda din timp, pentru a vă ajunge când aveți nevoie. Culorile, modelul și mesajele se pot modifica, astfel încât setul să fie personalizat exact cum vă doriți.

Un set de pătuț personalizat nu este doar un lucru util, pe care părinții îl cumpără pentru bebelușii lor. Poate cu brio să fie un cadou reușit de botez sau atunci când mergeți în vizită la un nou născut. Chiar dacă are mai multe astfel de seturi, cu siguranță îi vor fi utile, având în vedere că trebuie schimbate destul de des.

Un alt avantaj al acestor seturi este că sunt rezistente în timp, arătând impecabil chiar și după mai multe spălări și călcări. Voi v-ați ales modelul preferat?