Introduceți cuvântul cheie

Top tendințe de botez în anul 2020

Cât ai clipi, anul 2020 vine peste noi cu noi provocări și noi tendințe. La fel ca și la nuntă, botezul este un domeniu în care lucrurile evoluează destul de rapid. Motivul este simplu: ne dorim tot ce este mai bun și mai frumos pentru bebelușul nostru. Vrem să îi oferim tot ce ține de noi, iar petrecerea de botez trebuie să fie memorabilă, având în vedere că este prima petrecere a micuțului nostru.

Și tocmai din dorința de a oferi tot ce este mai bun și mai frumos, orice părinte încearcă să rămână în tendințe, pentru a face din petrecerea de botez una de neuitat pentru invitați. Azi, vreau să discutăm puțin despre tendințele de botez în anul 2020. Ce se schimbă, ce rămâne neschimbat, ce provocări ne aduce 2020?

 

Top tendințe de botez în 2020 – cum să organizăm petrecerea de vis

  • Trusoul personalizat

Trusoul personalizat pentru botez a luat amploare în ultimii ani și se va menține în tendințe și în 2020. Lumânarea de botez, cutia pentru trusou, prosoapele, hăinuțele pentru botez, toate pot fi personalizate cu numele copilului, cu data nașterii, cu diverse mesaje. Trusoul personalizat pentru botez este poate una din cele mai frumoase tendințe în materie de botez și va fi o amintire minunată atât pentru părinți și copil, cât și pentru invitați.

Trusou de botez personalizat baiat

Trusou de botez personalizat baiat

  • Alegerea unei teme pentru botez

Mulți părinți aleg o temă pentru petrecerea de botez, după care se vor ghida pe parcursul întregii petreceri. Fie că aleg o temă din desene animate sau orice altceva le trece prin cap, cu siguranță tema va face din petrecerea de botez una deosebită. De exemplu, sunt părinți care aleg teme Disney. Mickey sau Minnie Mouse sunt printre cele mai căutate teme de proaspeții părinți. Practic, absolut totul va fi în funcție de temă: invitații, trusou, meniu, decorațiuni.

 

  • Florile din hârtie

Decorațiunile din hârtie fac parte din top tendințe de botez în 2020. Foarte mulți părinți preferă să opteze pentru florile de hârtie în locul celor naturale. Dacă sunt făcute de o persoană talentată, arată extraordinar și le puteți păstra și după botez (eventual chiar le puteți refolosi cu alte ocazii, eventual la moț).

 

  • Ținute asortate mamă-fiică, tată-fiu

Ținutele asortate prind din ce în ce mai mult teren în materie de tendințe de botez. Foarte multe familii aleg să își ia ținute identice mamă-fiică și tată-fiu. Să fim sinceri, nouă ni se pare că arată absolut adorabil și dau extrem de bine la ședința foto de botez.

 

  • Photo corner

Un colțișor pentru fotografii este mai mult decât necesar pentru un botez în tendințe. Un photo corner frumos amenajat, cu accesorii interesante și distractive va fi cu siguranță atracția serii. Dacă optați pentru o cabină foto unde invitații își pot imprima direct fotografiile, fiți sigur că petrecerea voastră va fi memorabilă.

 

  • Ursitoarele

Apărute de câțiva ani și la noi, ursitoarele se păstrează în tendințe și în 2020. Toată lumea așteaptă momentul plin de magie al ursitoarelor care vin să îi ofere daruri celui mic, iar părinții și nașii se pregătesc cu emoție pentru el.

 

Anul 2020 este ofertant pentru tinerii părinți, în materie de tendințe de botez. În timp ce sunteți pregătiți ca toate detaliile să fie perfecte, nu uitați să vă bucurați de fiecare clipă și unii de alții.