Introduceți cuvântul cheie

Prosoape de botez personalizate

Toată lumea știe că nu există botez fără prosop pentru bebeluș. Poate că alte lucruri pot lipsi, dar prosopul este indispensabil. Când este scos din apă, bebelușul va fi ținut de către nașă în prosop, cât este miruit și i se taie părul. Abia apoi este șters bine și îmbrăcat cu hăinuțele pregătite cu drag de nașii mândri de finuțul lor.

Absolut toate trusourile pentru botez conțin un prosop mare, pufos, pentru ca bebe să stea comod în el. Pe langa el, mai există și un propos de mâini, dar prosopul mare este indispensabil pentru bebe. Noi venim astăzi cu o propunere: prosoapele de botez personalizate. Pentru ca bebelușul să aibă o amintire minunată, puteți să îi personalizați prosopul cu numele lui și data nașterii.

Însă prosoapele personalizate nu sunt doar pentru bebeluși. Dacă nașii se ocupă cu tot dragul de cadoul bebelușului, merită și ei o amintire de neuitat de la botez. Timpul a trecut, s-a trecut de la tradiționalii colaci de botez la tort și de la tort la cadourile personalizate, care mi se par cea mai bună idee.

Recomandăm părinților să cumpere pentru nași cadouri personalizate, pentru că sigur vor fi mai apreciate. Un set de prosoape personalizate este și practic, așa că puteți fi siguri că darul vostru va fi nu doar apreciat, ci și folosit. Ca idee, puteți personaliza prosoapele cu data botezului, cu numele finuțului sau cu un mesaj simpatic. Mulțumesc, nana!, Mulțumesc, nanu!, Cei mai buni nași din lume!, Cei mai simpatici nași!, Cel mai iubit naș/Cea mai iubită nașă! sunt doar câteva idei de personalizare a cadoului. De fiecare dată când le vor folosi, se vor gândi la finuțul lor drag și își vor aminti cu drag de botez.

 

În unele părți ale țării, la botez există – pe lângă nași – și moașa sau moșii. Aceștia sunt cei care ajută nașii în biserică și la băița de după, la spălat și îmbrăcat bebelușul. Și lor le puteți oferi un cadou în semn de mulțumire. Puteți alege un set de prosoape personalizate, un set de halate de baie, o pernuță personalizată. Cu siguranță se vor bucura și va fi o surpriză plăcută.

Prosoapele noastre sunt din bumbac 100%, calitatea primând întotdeauna. Sunt brodate cu ață de calitate și rezistă fără probleme la spălare și călcare. Dimensiunea prosoapelor este de 70/140 de centimetri și personalizarea se face în funcție de dorințele clienților.

Prosoapele personalizate sunt doar o idee de cadouri de botez, iar noi promitem să vă dăm și alte sugestii. Așa că, stați pe aproape!