Introduceți cuvântul cheie

Petrecerea de botez – pe ce să te axezi?

Botezul este un motiv de bucurie dar și unul de ingrijorare, pentru foarte mulți părinți. Cu toții ne dorim un botez de vis pentru bebelușul nostru, însă bugetul de multe ori ne îngrădește și nu ne permite să ne organizăm așa cum ne dorim. Din această cauză, intervine stresul, intervin grijile și nu reușim să ne mai bucurăm de eveniment așa cum se cuvine.

 

Petrecerea de botez – ce păstrăm, la ce renunțăm, cum ne organizăm?

Atunci când organizezi un botez cu buget limitat, poți să te bucuri la fel de mult de eveniment, dacă urmezi câteva trucuri. Bineînțeles, este nevoie de mai multă muncă și o organizare mai amănunțită.

 

Ce este foarte important?

  • Trusoul bebelușului – Acesta nu este un lucru la care să renunți sau pe care să îl înlocuiești. Bebe are nevoie de lucruri de calitate, de hăinuțe din bumbac, prosoape moi și pufoase și de amintiri minunate. Pentru că un trusou personalizat asta vă oferă – posibilitatea de a crea amintiri minunate.
  • Muzică și mâncare bună – Nimeni nu va ține minte ce fel de flori ați avut pe masă, dar își va aminti dacă mâncarea a fost bună sau nu. Caută restaurante cu meniu all inclusive. De multe ori, prețurile sunt foarte ok și economisești timp și bani pe care i-ai pierde căutând băuturi, cafele, dulciuri. Cât despre muzică, puteți economisi pe această parte dacă alegeți un DJ în loc de formație. Dacă este un DJ bun, lumea se va distra la fel de mult.
  • Un fotograf bun – amintirile trebuie imortalizate și pentru asta este nevoie de un fotograf bun. Însă și aici se pot face economii. Dacă locuiți într-un oraș mare, știți deja că prețurile fotografilor sunt uneori uriașe. Puteți alege un fotograf dintr-un orășel mai mic, de pe lângă localitatea voastră. Calitatea este la fel de bună, dar prețurile sunt ceva mai mici. Credeți-mă că va fi alegerea perfectă.

 

La ce poți renunța?

  • Aranjamente foarte complicate – Banii care s-ar fi dus pe aranjamentele extrem de complicate de pe mese pot fi folosiți la alte lucruri, atunci când organizezi un botez cu buget restrâns. Mesele pot arăta minunat și dacă vă faceți singuri aranjamentele sau dacă optați pentru unele simple, dar de bun gust. Un bol de sticlă cu o lumânare colorată sau un buchețel de flori simple le puteți face și voi. Economisiți bani prețioși.
  • Invitațiile – Puteți opta pentru invitații online, dacă nu sunteți extrem de tradiționaliști. Scoateți doar câteva pentru persoanele mai în vârstă, care nu sunt încă pătrunse de nebunia online-ului. În rest, trimiteți-le pe e-mail. Sigur nu se va supăra niciun invitat.
  • Mărturii – Știți voi acele mici cadouașe pe care oricum lumea le uită pe masă, după ce voi ați dat o mulțime de bani pe ele? Creați-le singuri sau optați pentru variante mai ieftine. În loc de mărturii, puteți opta pentru poze pe loc, pe care să le oferiți invitaților. Vor fi mult mai apreciate.

 

Așadar, puteți organiza și un botez cu buget limitat. Trebuie doar să vă stabiliți prioritățile, să alegeți ce este mai important pentru voi și să fiți pregătiți să alocați mai mult timp căutând variantele potrivite.