Introduceți cuvântul cheie

Cum să transformi cutia de botez într-o cutie cu amintiri?

Cu toții iubim lucrurile personalizate, de la mic la mare. Atunci când primești un cadou personalizat, știi că persoana care ți l-a oferit l-a gândit special pentru tine și ești de o mie de ori mai bucuros decât dacă ai fi primit orice alt cadou.

Când vine vorba de copiii noștri, mereu vrem să le oferim tot ce e mai bun.  Dacă am putea, le-am aduce întreaga lume la picioare. Totuși, nu trebuie să uităm că cele mai frumoase cadouri sunt amintirile. Tocmai de aceea, noi dorim să vă ajutăm să le oferiți amintiri memorabile, datorită lucrurilor personalizate pentru bebeluși.

Azi, vrem să vă propunem o transformare a cutiei de botez în una cu amintiri. Puteți alege din multitudinea noastră de cutii de botez una perfectă pentru bebelușul vostru. Fie că o vreți cu un desen sau cu un mesaj special, o cutie personalizată de botez este în sine un cadou și o amintire minunată. Rotundă sau pătrată, cu broderie sau fără, o cutie de botez personalizată cu numele și data nașterii bebelușului este acea parte esențială din trusoul de botez al unui bebeluș.

Cutie si lumanare botez

Cutie si lumanare botez

Puteți să personalizați cutia la fel ca și pe celelalte lucrușoare din trusou (hăinuțe, lumânare, prosoape) și fiți siguri că vor arăta uimitor la botezul comorii voastre.

Însă, amintirile nu sunt doar cele de la naștere, botez sau aniversări. Amintirile se creează în fiecare zi, prin zâmbete și îmbrățișări, prin gângureli și cuvinte stâlcite, prin primii pași.

Așadar, cum puteți folosi cutia de botez, după ce ajungeți acasă?

  • Puneți în ea lucrușoarele personalizate de la botez și păstrați-o pentru a i-o oferi copilului când crește.
  • Transformați-o în cutie pentru poze. Puneți câte o poză pe lună sau pe an și oferiți-o la 18 ani. Vă puteți imagina emoția, supriza și plăcerea pe care o va avea când va primi un astfel de cadou?
  • Scrieți-i câte un mesaj zi de zi și puneți-le în cutia de botez personalizată. Când e destul de mare să înțeleagă, oferiți-i gândurile dumneavoastră.

Idei poate că ar mai fi destule, însă fiecare părinte știe mai bine ce vrea să îi ofere copilului lui. Noi suntem aici să vă oferim suportul pentru amintiri, începând cu lucrurile personalizate pentru bebeluși. Vă promitem calitate și lucruri făcute cu dragoste, pentru a fi oferite din dragoste.

Împreună, creăm amintiri!