Introduceți cuvântul cheie

Costumase traditionale de botez

Din ce în ce mai mulți părinți sau nași de botez optează să îl îmbrace pe bebelușul sărbătorit în straie tradiționale. Adevărul e că sunt tare frumoși micii românași și micile româncuțe îmbrăcați în costume tradiționale. Iar dacă se mai îmbracă la fel și părinții și nașii, deja spectacolul este complet și pozele de botez vor fi extraordinar de frumoase.

Astăzi însă îi lăsăm deoparte pe părinți și nași și ne concentrăm pe bebeluși și pe costumația lor. De fapt, scopul nostru este să ne concentrăm pe bebeluși și încercăm să vă oferim hăinuțe deosebite, cu broderii de calitate, trusouri de botez personalizate, jucării, păturele, pernuțe.  Cam tot ce trebuie pentru ca botezul bebelușului să fie memorabil. Sperăm noi că ne și reușește.

Revenind la hăinuțele de botez ale bebeșului, noi le recomandăm cu drag pe cele tradiționale, mai ales dacă păstrați acest stil și tematică și la petrecerea propriu-zisă. Toate seturile noastre de costume de botez tradiționale sunt din bumbac 100%, deoarece calitatea este extrem de importantă când vorbim despre hainele bebelușului. Motivele tradiționale sunt brodate manual, cu ață de cea mai bună calitate, iar voi puteți opta pentru modelele deja prezentate de noi sau pentru un model pe care îl putem alege împreună.

Seturile pentru fetițe conțin rochiță, vestuță, botoșei și bonetă sau baticuț de pus pe cap. Seturile pentru băieței au pantaloni, cămașă, vestuță, botoșei și pălărie sau bonetă. Bineînțeles, toate sunt adaptabile. Se mai pot adăuga pelerine, paltonașe, body-uri, veste groase, păturele. Puteți opta chiar și pentru o cutie de trusou, pictată cu aceleași motive tradiționale, în care să puneți hainuțele. Sau, de ce nu, puteți opta pentru trusoul complet cu motive tradiționale.

Hăinuțele sunt pentru mărimile standard (0-3, 3-6, 6-9, 9-12 luni etc.), iar culorile și modelele sunt discutate în prealabil, pentru a ne asigura că sunteți pe deplin mulțumiți de costumașul tradițional de botez al celui mic.

Recomandarea noastră este să alegeți hăinuțele pentru botezul bebelușului cu mare grijă, în funcție de vârsta pe care o va avea atunci și de anotimpul în care este botezat. Așa, nu riscați să cumpărați ceva care îi va fi prea mic sau prea mare, sau în care nu se va simți confortabil din punct de vedere termic.

Dacă nu sunteți hotărâți că doriți să îi luați hăinuțe tradiționale, pe site-ul nostru puteți găsi o mulțime de alte hăinuțe pentru botez realizate cu aceeași migală și măiestrie, cu accent pe confort și calitate.