Introduceți cuvântul cheie

Ce cadouri poți duce unui bebeluș nou născut?

Când un cuplu din anturajul sau din familia noastră așteaptă un bebeluș, toată lumea abia așteaptă să îl vadă pe cel mai tânăr membru al familiei. Totuși, atunci când mergeți în vizită la un nou născut, trebuie să țineți cont de câteva reguli elementare.

Nu mergeți în vizită imediat cum a ieșit mămica din spital, dați-le timp să își revină și să se acomodeze la noua viață. Nu mergeți în vizită fără să anunțați în prealabil și în niciun caz nu mergeți dacă sunteți bolnavi. Nu vă apucați să smotociți bebelușul și să îi stricați somnul, masa, rutina. Nu vă apucați să țineți predici părinților și să dați sfaturi necerute. Cu siguranță întreabă ei, dacă au nelămuriri.

De asemenea, deși nu este o regulă, frumos este ca la un nou născut să mergeți în vizită cu un mic cadou, în semn de apreciere. Unii preferă să dea bani și nu spunem că este un lucru rău, însă noi vă sfătuim să optați pentru cadourile personalizate, pe care le realizăm cu drag și migală.

Acestea fiind spune, noi vă sugerăm câteva idei de cadouri pentru noi născuți, care cu siguranță vor fi apreciate de către părinți.

  • Un body personalizat va fi cu siguranță apreciat. Niciodată nu va avea destule body-uri, dar unul personalizat cu numele lui și cu un desen frumos sigur va fi inedit.
  • O jucărie personalizată. O păpușă sau un Mickey din materiale moi, potrivite pentru un bebe, cu numele lui pe ea va deveni jucăria preferată când va mai crește.
  • Prosoape sau halate. Bineînțeles, puteți alege din o multitudine de modele frumoase, brodate și personalizate cu un mesaj special sau cu numele și data nașterii bebelușului.
  • Pernuțe și păturele personalizate. Acestea mereu vor fi printre cadourile cele mai apreciate de părinți, pentru cei mici.
  • Salopete, bavețele, pantalonași. Niciodată nu sunt prea multe.
  • Scutece de unică folosință.
  • Jucării care luminează sau cântă. Le va atrage atenția măcar câteva minute, timp în care părinții pot face alte lucruri.

Bineînțeles, puteți duce și un buchet de flori proaspetei mămici sau o felicitare fericiților părinți. Când toată atenția e asupra bebelușului, o floare oferită cu drag mamei îi va aduce un zâmbet pe față.